نکات و موارد استفاده سرکه بالزامیک و خواص درمانی سرکه بالزامیک
نکات و موارد استفاده سرکه بالزامیک و خواص درمانی سرکه بالزامیک
نکات و موارد استفاده سرکه بالزامیک و خواص درمانی سرکه بالزامیک در سایت جسارت
موارد استفاده سرکه بالزامیک ,موارد مصرف سرکه بالزامیک,موارد کاربرد سرکه بالزامیک,موارد استفاده سرکه سیب,موارد استفاده از سرکه بالزامیک,موارد مصرف سرکه سیب,موارد کاربرد سرکه سیب,موارد استفاده از سرکه سیب,موارد استفاده از سرکه سیب,موارد استفاده سس سرکه بالزامیک,موارد منع مصرف سرکه سیب,موارد مصرف سرکه ی سیب,موارد مصرف سرکه ی بالزامیک,موارد مصرف قرص سرکه سیب,موارد استفاده ی سرکه سیب,موارد استفاده قرص سرکه سیب,موارد استفاده از سرکه ی بالزامیک,موارد مصرف سرکه سیب در غذا,خواص و موارد مصرف سرکه سیب,موارد استفاده سرکه سیب
نکات و موارد استفاده سرکه بالزامیک و خواص درمانی سرکه بالزامیک
در این مطلب از سایت جسارت
به نکات و موارد استفاده سرکه بالزامیک و خواص درمانی سرکه بالزامیک می
پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.سرکه
بالزامیک دارای خواص خوبی است و در موارد زیادی کاربرد دارد که در این مطلب
به صورت مفصل به همه انها اشاره می کنیم
سرکه ی بالزامیک بطور سنتی از آب انگور سفید تهیه می شود آب انگور باید پخته شده تا غلیظ شود درطی این فرآید شکر در آب انگور تیره و کاراملیزه می شود و به همین دلیل رنگ سرکه ی بالزامیک تیره است. سپس سرکه تخمیر شده و در خمره های چوبی فرآیند رسیدن آن به آهستگی صورت می گیرد (slow aging process).حداقل زمان رسیدن این نوع سرکه 12 سال است برخی از انواع سرکه ی بالزامیک تا 25 سال نیز سن دارند.
موارد استفاده سرکه بالزامیک
سرکه بالزامیک از احیا شدن آب نوع خاصی از انگور شیرین که جوشیده شده و کاملا پخته شده است، تهیه میشود و فرآیند تهیه آن با بقیه انواع سرکه تاحدی متفاوت است. بالزام در لغت به معنای رزینهایی با ساختار حلقوی است که دارای مقادیر قابل توجهی از چند نوع از اسیدها مانند اسید بنزوییک هستند. سرکه بالزامیک سه نوع دارد، نوعی که به شکل سنتی در بعضی شهرهای ایتالیا تهیه میشود، نوعی که به شکل صنعتی و تجاری تهیه میشود و نوع سوم که مخلوطی از این دو است. اما فواید تغذیهای ویژهای برای این نوع از چاشنی عنوان شده که عبارتاند از:
نکات و موارد استفاده سرکه بالزامیک و خواص درمانی سرکه بالزامیک
آنتی اکسیدان ها: این مواد با رادیکالهای آزاد مقابله می کنند. تحقیقات نشان داده است که سرکه ی بالزامیک می تواند اکسیداسیون کلسترول بد را کاهش داده و از تشکیل پلاک در سرخرگها جلوگیری کند.
موارد مصرف سرکه بالزامیک
1- سرکه بالزامیک دارای گروهی از آنتیاکسیدانها است که به آنها ترکیبات پلیفنولی گفته میشود. پلیفنولها رادیکالهای آزاد تولید شده در بدن را خنثی میکنند و در نتیجه عملکرد سیستم ایمنی بهبود مییابد. از این رو سرکه بالزامیک میتواند خواص ضدمیکروبی و ضدعفونیکنندگی داشته باشد. در قدیم از این سرکه برای درمان عفونتهای ویروسی و باکتریایی و ضدعفونی کردن زخمها استفاده میشده است. 2- سرکه بالزامیک از انگوری تهیه میشود که این نوع از انگور حاوی گروهی از فلاونوییدها است. این گروه از فلاونوییدها به علت داشتن خاصیت آنتیاکسیدانی میتوانند عملکرد ضد پیری سلولهای بدن، ضدسرطان و ضدبیماریهای قلبی عروقی داشته باشند
نکات و موارد استفاده سرکه بالزامیک و خواص درمانی سرکه بالزامیک
بهبود فشارخون: محققین دریافتند غذاهایی که مقادیر زیادی آنتی اکسیدان دارند نظیر سرکه ی بالزامیک می تواند به بهبود فشارخون از طریق جلوگیری از تخریب سلولها کمک کنند.
موارد کاربرد سرکه بالزامیک
3- اگر به جای سسهای پرچرب که بهطور معمول برای سالاد استفاده میشود، از این نوع سرکه استفاده شود، طبیعتا دریافت چربی در رژیم غذایی کاهش مییابد که در مصرف طولانی مدت میتواند به بهبود کنترل وزن و بهبود سطح چربیهای خون منجر شود. 4- سرکه بالزامیک در محیط معده، حالت اسیدی ایجاد میکند. بهطور معمول در افراد جوان و سالم، محیط معده به اندازه کافی اسیدی است اما در افرادیکه به هر علت ترشح اسید معده آنها کاهش یافته است مانند افراد سالمند یا کسانیکه قسمتی از معده آنها با عمل جراحی برداشته شده است، استفاده از این سرکه به اسیدیتر شدن محیط معده کمک میکند و در نتیجه فرآیند هضم و جذب بسیاری از مواد مغذی بهبود مییابد.
نکات و موارد استفاده سرکه بالزامیک و خواص درمانی سرکه بالزامیک
تنظیم مقدار قند خون: سرکه ی بالزامیک ممکن است سبب بهبود حساسیت به انسولین شود. این ماده دارای نمایه ی گلایسمی پائینی است و سبب افزایش ناگهانی قندخون نمی شود، اگرچه حاوی مقداری قند است وافراد دیابتی باید در مورد میزان مصرف آن احتیاط کنند.
موارد استفاده از سرکه بالزامیک
5- برخی منابع معتقدند که استفاده از این نوع سرکه باعث بهبود حساسیت به انسولین میشود و در نتیجه میتواند به کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند. 6- از این نوع سرکه میتوان به میزان چند قاشق مرباخوری در سالاد استفاده کرد. مخلوط سرکه بالزامیک و روغن زیتون یک سس مغذی و سالم برای مصرف سالادها معرفی میشود. 7- استفاده از این نوع سرکه یا سایر انواع سرکهها در افرادی که مبتلا به ریفلاکس یا برگشت اسیدمعده از معده به طرف مری هستند و دچار سوزشسردل و ترشکردن میشوند، مناسب نیست. همچنین در افرادی که به انواعی از انگور حساسیت دارند، استفاده از این نوع سرکه باید با احتیاط صورت گیرد
موارد استفاده سرکه بالزامیک
- ۹۷/۰۷/۰۵